Fashion in beeld

Van jongs af aan bewaar ik foto’s uit fashionmagazines en bekijk ik lookbooks op webshops van kledingmerken. Ik vind het mooi om te zien hoe een detail, stijl of emotie wordt vastgelegd en hoe de omgeving kan bijdragen aan het vastleggen van een bepaalde sfeer.

Ik wilde graag een eigen concept uitwerken waarbij ik mij zou richten op het vastleggen van een model met een fashionitem, zoals een horloge, een sieraad of een tas. Het was voor mij een geslaagd project wanneer ik het gevoel had dat de foto’s gebruikt zouden kunnen worden in een lookbook. En voor de duidelijkheid: de foto’s zijn voor mij lookbook-waardig!

Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-Utrecht Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-Utrecht Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-Utrecht Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-Utrecht Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-Utrecht Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-Utrecht Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-Utrecht Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-Utrecht Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-Utrecht Branding-Fotografie-Mode-Social-Media-Website-Studio-Anne-Post-UtrechtPssst. Mocht je interesse hebben om als model, stylist, MUA of leverancier samen te werken? Stuur gerust een mail naar mail@studioannepost.nl.