Eigenzinnig Papier

Edith van Eigenzinnig Papier maakt en verkoopt basic en naturel stationery met een tikkeltje glamour. Ter voorbereiding heb ik eerst de merkwaarden van Eigenzinnig Papier in kaart gebracht. Daarnaast heb ik gekeken naar haar wensen en dit allemaal samengebracht in een inspiratiebord. Aan de hand van deze inspiratie heb ik personal branding foto’s gemaakt die passen bij Edith en haar bedrijf.

Grappig feitje: Edith was vroeger mijn stagebegeleider! Ik weet precies wat Edith mooi vindt en we vullen elkaar altijd mooi aan. Het vastleggen van haar en haar bedrijf was daarom erg leuk om te doen.

Studio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-PapierStudio-Anne-Post-Personal-Branding-Fotograaf-Utrecht-Eigenzinnig-Papier